ما به كرات از رهبران و بزرگان دولت اسلامي در عراق و شام و بعضي از فرق القاعده در يمن وغيره شنيده ايم كه شيعيان مرتد هستند ، ميشه بفرماييد ارتداد چيست و مرتد كيست ؟ و دليل ارتداد شيعيان چيست ؟

(قسمت 5)

القاعده جهت پرهيز از جنگ مذهبي و هدايت لوله هاي تفنگ به سمت سكولاريستها ،  به پارلمان کردهای سکولار مرتدی که خود را نماینده کردهای سنی می دانستند حمله برده وتعداد زیادی از آن ها را به قتل رساندند وبا کردهای سکولار هم اعلان جنگ نمودند. هماهنگ با اين حمله  با عربهایی که از میان سنی ها به نفع دیکتاتوری سکولاریسم وآمریکا پایگاه هایی به نام « صحوه » باز کرده بودند اعلام جنگ نموده و هزاران نفر از آنها را به قتل رساند و با اين اقدامات مي خواست به همگان بفهماند كه جنگ ما مذهبي نيست ودشمن شماره یک القاعده وتمام مجاهدین دنیا دیکتاتوری سکولاریسم واشغالگران سکولار ومرتدین محلی هستند وهر کسی با این گروهها متحد شود در واقع با القاعده اعلام جنگ کرده است . والقاعده برایش فرق نمی کند که این خائن کرد است یا ترک یا عرب یا فارس یا …..  یا شیعه است یا سنی یا مسیحی یا یهودی .

با اينكه انگليس شيعيان طرفدار خود  همچون سيستاني را با دادن مبالغي ، كه همه از آن باخبريم  ، به دادن فتواهايي بر عليه اهل سنت عراق  كشاند ، اما در ميان جماعت القاعده كساني چون ابوانس شامي رحمه الله وجود داشتند كه در مقالات و نوشته هاي خود شيعيان را برادر خطاب مي كردند و ابومصعب رحمه الله نيز به عنوان يك امير و فرمانده ي نظامي از همين شرعيها پيروي مي كرد .

از اين سو  ، در انگليس  ، كسي مانند عبد المنعم مصطفى حليمة / ” أبو بصير ” اقامت داشت كه  به جهادي بودن در ميان اهل سنت مشهور شده بود ، اما به دليل وجود شرعي هايي در ميان القاعده ي مركز به رهبري امام شهيد اسامه بن لادن رحمه الله و شاخه هاي ديگر القاعده در سرزمينهاي ديگر ، چنين شخصي و امثال او  تنها در حد يك نويسنده ي طرفدار جهاد مطرح بودند كه در دارالكفر و دارالحرب به سر مي بردند  نه بيشتر . اما با متلاشي شدن القاعده ي مركز و كشته شدن بسياري از شرعي هاي القاعده همچون شيخ ابوانس در عراق و غيره ، رهبران نظامي چون ابومصعب زرقاوي  از جانب بسياري از برادران ما تبديل به مفتي شدند و لقب شيخ گرفتند  بدون آنكه خودشان چنين ادعايي داشته باشند ، اما واقعيت از چيز ديگري صحبت مي كرد .

 به همين دليل ، همين رهبران نظامي ، در بسياري موارد  ، در دادن حكم به مخالفين دچار اشتباه مي شدند و زماني كه كار به جاهاي باريك كشيده مي شود كساني چون اسامه بن لادن رحمه الله به صورت رسمي و عمومي راهنمايهاي خود را ارائه مي داد .

(ادامه دارد……)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *