دارالاسلام و دارالکفر، احکام  و وظایف

دارالاسلام و دارالکفر، احکام  و وظایف

(5-قسمت)

در اینجا الله تعالی سرزمین کفار را تحت عنوان «دَارَ الْفَاسِقِینَ» یا سرزمین فاسقها نام می برد.

  • یا الله تعالی می فرماید، صالح به قوم سکولار خود گفت: فَقَالَ تَمَتَّعُواْ فِی دَارِکُمْ ثَلاَثَةَ أَیَّامٍ  (هود/65) صالح بدیشان گفت : در سرزمین و محل خود سه روز زندگی کنید .

در اینجا نیز باز الله تعالی از محل سکونت کفار مشرک و سکولار قوم صالح تحت عنوان «دَار» اسم می برد.

  • الله تعالی از زبان قوم سکولار شعیب می فرماید : قَالَ الْمَلأُ الَّذِینَ اسْتَکْبَرُواْ مِن قَوْمِهِ لَنُخْرِجَنَّکَ یَا شُعَیْبُ وَالَّذِینَ آمَنُواْ مَعَکَ مِن قَرْیَتِنَا أَوْ لَتَعُودُنَّ فِی مِلَّتِنَا قَالَ أَوَلَوْ کُنَّا کَارِهِینَ ‏(اعراف/88) اشراف و سران متکبّر قوم شعیب گفتند: ای شعیب ! حتماً تو و کسانی را که با تو ایمان آورده‌اند از شهر و آبادی خود بیرون می‌کنیم مگر این که به قوانین و برنامه های ملت ما برگردید. شعیب گفت: آیا ما به قوانین و برنامه های آئین شما در می‌آئیم در حالی که دوست نمی‌داریم و نمی‌پسندیم‌؟!

این دقیقاً همان کاری است که سکولاریستهای کنونی (یا به ز بان عربی مشرکین کنونی) از مومنین می خواهند. یا باید تابع قوانین سکولاریستی ما شوید یا باید کشور و سرزمین ما را ترک کنید. مگر غیر از این است؟

در هر صورت در اینجا نیز الله تعالی از سرزمین و محل و شهر کفار نام می برد.

الله تعالی در جای دیگری می فرماید: وَقَالَ الَّذِینَ کَفَرُواْ لِرُسُلِهِمْ لَنُخْرِجَنَّکُم مِّنْ أَرْضِنَا أَوْ لَتَعُودُنَّ فِی مِلَّتِنَا فَأَوْحَى إِلَیْهِمْ رَبُّهُمْ لَنُهْلِکَنَّ الظَّالِمِینَ ‏(ابراهیم/13)کافران به پیغمبران خود گفتند: یا بهقوانین و برنامه های آئین ما باز می‌گردید یا این که شما را از سرزمین خود بیرون می‌کنیم. پس پروردگارشان به آنان  وحی فرستاد که حتماً ستمکاران را نابود می‌کنیم .‏

در اینجا نیز باز الله تعالی از «أَرْضِ» و سرزمین کفار نام می برد که بر اساس قوانین و دین کفار اداره می شود و حاکمیت در اختیار کفار است و این کل صفات سرزمین کفار و دار الکفر است. 

الله تعالی در مورد انصار موجود در مدینه نیز می فرماید : وَالَّذِینَ تَبَوَّؤُوا الدَّارَ وَالْإِیمَانَ مِن قَبْلِهِمْ یُحِبُّونَ مَنْ هَاجَرَ إِلَیْهِمْ (حشر/9) آنانی که پیش از آمدن مهاجران محل و کاشانه ( دین اسلام ) را آماده کردند و ایمان را (در دل خود استوار داشتند) کسانی را دوست می‌دارند که به پیش ایشان مهاجرت کرده‌اند.

ابن کثیر می گوید: یعنی انصار قبل از مهاجرین در «دار الهجرة» سکونت داشتند و انصار قبل از بسیاری از این مهاجرین ایمان آوردند.

(ادامه دارد…..)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *