اصل تامین امنیت (1) (قسمت18)

اصل تامین امنیت (1) (قسمت18)

(7-قیسم)

در این نظام  پارلمانی آزادی های شخصی را تا زمانی که با قوانین سکولاریستی آنها سر جنگ نداشت آزاد و محترم می دانست و به آزادی های شخصی میدان داده می شد، و حتی در تاریخ دیده نشده که این سکولاریستهای قریش به جوامع یهودی و نصرانی و مجوس اطراف خود حمله ای کرده باشند یا به خاطر عقایدشان آنها را مورد اذیت و آزار قرار داده باشندبلکه حتی بهترین روابط را با نصرانی های روم و حبشه داشتند که ابوسفیان و عمرو عاص بیانگر این میزان از روابط حسنه بودند یا روابط خوبی هم با یهودیان مدینه و مجوس داشتند به گونه ای که نضر بن حارث حتی داستانهای کهنه ی ایرانی را بیان می کرد.

 در این جامعه ی سکولار و تکثر گرا کسانی وجود داشتند که دارای اله ها و خدایان مختلف و بتهای مختلفی بودند و به تعداد روزهای سال خدایان مختلف و عقاید و باورهای مختلف در مورد این خدایان وجود داشت و تکثر گرائی به بهترین نحو ممکن وجود داشت. در کنار اینها کسانی هم بودند که به آنها حنیف می گفتند و هیچ یک از این خدایان را قبول نداشتند و آزادانه به این بتها و خدایان ایراد می گرفتند و کسی هم کاری به آنها و آزادی بیان آنها نداشت و آزادی آنها را محدود نمی کرد. رسول الله صلی الله علیه وسلم نیز در سه سال اول که همچنین ایراداتی به بتها می گرفت با مخالفتی روبرو نشد.

در این دموکراسی سکولاریستی کسانی وجود داشتند که دختران خود را می کشتند مثل الان که به صورت قانونی سقط می کنند و کسانی هم بودند که این کار را نمی کردند، کسانی بودند که شراب می نوشیدند و کسانی هم نمی نوشیدند و مردانی بودند که زنا می کردند و مردانی هم مرتکب زنا نمی شدند و زنا اصلاً در میان زنان آنها وجود نداشت و به این شکل شخص آزاد بود هر عملی را انجام دهدو دارای هر عقیده ی شخصی باشد به شرطی که نخواهد آنها و عقایدشان را نابود کند.  

در چنین جامعه ی تکثر گرا و دموکراتی، همه ی این اشخاص با آنهمه عقاید مختلف شخصی، جهت اداره ی امور عامه در پارلمان خود به نام دارالندوه جمع می شدند و تصمیمات مشترکی می گرفتند.

اما رسول الله صلی الله علیه وسلم بر علیه چنین نظامی قیام  و انقلاب می کند، بر خلاف یهودی ها و نصرانی ها و مجوس که کاری به کار دیگران نداشتند پیامبر خاتم صلی الله علیه وسلم آمده بود انقلابی برپا کند و به همه کار داشت و اجازه نمی داد دیگران با داشتن عقاید کفری در آرامش به سر ببرند و آرامش فکری و عقیدتی همه را بر هم زد.

(ادامه دارد…..)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *