درسهای مقدماتی/ درس پنجم:

دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار

درسهای مقدماتی/ درس پنجم:

دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار

(8-قسمت)

منشأ دموکراسی آنها، دین سکولاریسم و خروج ازحاکمیت و قانون شریعت خداوند است تا به انسان، حق حاکمیت وقانون گذاری را به جای خدا اعطا کند.بله، فکر کنم متن ماده ی 6 بیانیه ی حقوق بشرسال ۱۷۸۹ سکولاریستها می گوید: قانون، نماد اراده ی ملت است. یعنی قانون نماد اراده ی خداوند نیست. بلکه، قانون را طاغوتها و اله هائی می سازند که مردم برای بت خانه ی پارلمان  آنها را انتخاب کرده اند.

بنابراین، دموکراسی با واگذاری حق مطلق حاکمیت وقانون گذاری وتشریع به انسان، این صفت از صفات الوهیت خداوند را به انسان واگذار می کند وبه این وسیله انسان رادر امر قانون گذاری وتشریع، شریک خداوند سبحان قرار می دهد که این مسأله بدون هیچ شکی کفر اکبر است. حتی کسانی چون محمد ناصرالدین آلبانی و مقبل الوادعی ودیگران، در همین مجموعه که درست یا غلط، به علمای مرجئه شناخته شده اند در مجله”الأصالة ” شماره دوم،[1] فتوا می دهند و می گویند: دموکراسی از جمله نظام های طاغوت است که خداوند امر کرده است به آن کفر بورزیم و به این سه آیه هم استناد می کنند که الله متعال می فرماید:

  • فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (بقره/۲۵۶)
  • وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِي كُلِّ أُمَّةٍ رَّسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ (نحل/36)
  • أَلَمْ تَرَ إِلَى الَّذِينَ أُوتُوا نَصِيبًا مِّنَ الْكِتَابِ يُؤْمِنُونَ بِالْجِبْتِ وَالطَّاغُوتِ وَيَقُولُونَ لِلَّذِينَ كَفَرُوا هَٰؤُلَاءِ أَهْدَىٰ مِنَ الَّذِينَ آمَنُوا سَبِيلًا(نساء/51) آیا در شگفت نیستی از كسانی كه بهره ای از كتاب (آسمانی) بدیشان رسیده است به طاغوت ایمان می آورند و درباره ی كافران می گویند كه اینان از مسلمانان برحقّ تر و راه یافته ترند.

به این شیوه، این مجموعه از علما هم دموکراسی مبتنی بر دین سکولاریسم را طاغوتی می دانند که باید به آن کفر بورزیم و آن را انکار کنیم. یعنی جزو اساسی دروازه ای برای ورود به اسلام می دانند که اول باید این انکار شود و به آن کفر شود مثل «لا اله» نفی شود، و بعد چیز دیگری را اثبات کنی اول باید این را نفی کنی و آن را زیر پا بگذاری. در این صورت، تمام مسلمین برطاغوت بودن دین سکولاریسم اتفاق نظر دارند، سکولاریسمی که به صورت دیکتاتوری و با زور اسلحه بر مسلمین تحمیل می کند که:

  •  الله حق ندارد در اداره ی زندگی دنیوی ما دخالت کند و الله باید فقط در درون انسان یا فقط در عبادتگاه ها باشد.
  • الله حق ندارد به ما بگوید چه بخوریم یا نخوریم؟، چگونه بپوشیم یا نپوشیم؟، با چه کسی ازدواج کنیم یا نکنیم؟، چگونه معامله کنیم؟، بر چه اساس بین انسانها فرق بگذاریم؟، چگونه فقر را از بین ببریم و رفاه بیاوریم؟، چگونه ترس را از بین ببریم و امنیت بیاوریم؟، چه کسانی دوست هستند و چه کسانی دشمن هستند؟ ولاء ما به طرف چه کسی باشد و براء ما به طرف چه کسی؟ و غیره. سکولاریسم می گوید این ها قوانین دنیوی هستند و الله حق دخالت در این موارد و موارد مشابه را ندارد، و می گوید: تنها الله می تواند در امور کاملاً شخصی آنهم مربوط به درون حرف بزند.

(ادامه دارد…..)


[1]– ص 24

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *