درسهای مقدماتی/ درس پنجم:

دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار

درسهای مقدماتی/ درس پنجم:

دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار

(14-قسمت)

حالا، این علائم و بیماری بود و این تهدید الله متعال بود در مورد آن ها. حالا دسته ای از پیروان طاغوت می فهمند و از این قانون شریعت الله پیروی می کنند، و با تمام سلایق و اختلافاتی که با هم دارند جهت حفظ منافع دنیویشان با هم متحد می شوند، و طبیعی است که وحدت هم، یعنی قدرت. در برابر، مسلمین با آنکه به کل شریعت ایمان دارند، اما در عمل از این قانون پیروی نمی کنند و دچار تفرقه و فشل شده اند، و چنان ابهت مسلمین به دلیل این تفرق از بین رفته که کسی از آن ها حساب نمی برد.

در اینجا قانون یکی است، وحدت داشته باش تا قدرتمند باشی؛ تفرق داشته باش تا ذلیل و نابود شوی. این یکی از سنتهای الله در دنیاست. مثل رانندگی، قوانینی برای رانندگی ایجاد شده و راههایی برای یادگیری رانندگی هم وجود دارد. حالا اگر مسلمان باشی و رانندگی بلد نباشی و از قوانینش پیروی نکنی، هم خود را نابود می کنی هم تمام سرنشینان را، و اگرفرد غیر مسلمان باشد، اما رانندگی را یاد گرفته باشد و قوانینش را رعایت کند خودش و سایرین را به مقصد می رساند.

مسلمان اسباب ذلیلی، نابودی و دوری از رحمت الله رابرای خودش فراهم می کند، و در این موارد خودش را شبیه مشرکین می کند؛ اما در برابر، مشرک کافر اسباب وحدت، قدرت و سروری در دنیا رابرای خودش فراهم می کند و در این راه از قانون شریعت الله پیروی کرده است. روش انقلاب اکتبر توسط لنین در روسیه و واکنش مسلمین در این دوره دقیقاً نشان می دهد که لنین بیشتر به روش انقلاب اسلامی نزدیکتر بوده تا مسلمین تحت سلطه ی روسیه، در نتیجه لنین به قدرت دنیوی می رسد و مسلمین ذلیل می شوند که تا الان هم ذلیل اند در همان قسمت های روسیه.

یا مثل جنگ احد، اگر قوانین جنگ را رعایت نکنی و وحدت فرماندهی و وحدت دستور نداشته باشی؛ پیامبر خدا هم در صف تو باشد باز شکست می خوری و غیر مسلمین پیروز می شوند. در اینجا سنت الله به دلیل وجود رسول الله صلی الله علیه وسلم تغییر نمی کند حالا چه برسد به وجود شماها و امثال ماها.

به هر اندازه یک مسلمان با تفرق، و دوری از وحدت، از قانون شریعت الله سرپیچی می کند؛ به همان اندازه از رحمت الله محروم می شود، و مصیبت و ذلیلی او رارها نمی کند، مشرکین و کفار بر آن ها پیروز می شوند و این ها باید مزه ی تلخ شکست را در دنیا تحمل کنند، و در سرزمینهایی چون اندلس پس از قرنها حکمرانی برچیده شوند. در برابر، آن دسته از مشرکین و کفاری که در مسأله ی وحدت و کسب قدرت، سنت لایتغیر و ثابت الله رارعایت کردند به پیروزی در دنیا می رسند.

تصور کنید همه ی فرق می دانند که قرآن، پیامبر، قبله، بهشت و جهنم و غیره ی فرقه ی مخالفش همان است که او به آن ها اعتقاد دارد و رسول الله صلی الله علیه وسلم هم فرستاده ی الله است، اما باز از پیروان آن فرقه ی مخالف که دچار گناه یا جرمی شده اند، بیشتر از مشرکین و کفار اصلی بیزار هستند و در پاره ای موارد این ها را بدتر از کفار اصلی هم می دانند. آیا چنین مردمانی مستحق رحمت الله هستند یا غضب و مجازات الله؟ که الله در آیه ی قبل همچون طوفان و زلزله از تفرق یاد می کند. یعنی تفرق، هم بلایی است مثل زلزله و طوفان و شاید بدتر. زلزله و طوفان زیاد طول نمی کشد و انسانهایی را در یک زمان با خودش می برد اما تفرق ممکن است سالها و بلکه قرنها دوام داشته باشد و انسانهای زیادی را به کام فساد و نابودی، مرگ تدریجی و کشت و کشتار بکشاند.

(ادامه دارد……)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *