دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار
درسهای مقدماتی/ درس پنجم:
دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار
(15-قسمت)
کشتار مسلمین توسط همدیگر و شکست آن ها در همه جا و تسلط کفار سکولار بر آن ها، یک نوع کیفر گناه برای مسلمین مجرمی است که قدر نعمت وحدت و قدرت ناشی از آن و قدرت ناشی از عمل به قانون شریعت الله را نمی دانند.
حکومت اسلامی و شورای اولی الامر ناشی از آن که از کانال آن امتی واحد و اجماعی واحد به وجود می آید ابزار ارزشمندی است که از دست مسلمانان رفته و تنها در صورت اتحاد می توانند دوباره به آن دست یابند. ما باید بفهمیم چه چیز گرانبهایی را از دست داده ایم تا دوباره به فکر به دست آوردن آن باشیم، و هرگز نمی توانیم به آن دست پیدا کنیم مگر از کانال وحدت و قدرتی که از وحدت ناشی می شود.
اما در برابر، یهود معتقدند که پیامبر نصرانیها را کشته اند؛ دروغ می گویند ولی همه ی آن ها اینگونه اعتقاد دارند و نصرانیها هم آن ها را کافر می دانند. اما، باز می بینیم این ها به همراه بسیاری از مسلمان زاده ها، بودایی ها، برهمن ها و یزیدی های شیطان پرست و … تحت پرچم سکولاریستهایی چون آمریکا علیه مسلمانان شریعت گرا متحد می شوند و به قدرتی دست می یابند که این قدرت مختص مسلمین است اما آن ها صاحب آن شده اند.
ذکر مثالهای طولانی به این دلیل بود که به شما عزیزان بگویم جامعه ی کفار با آنکه «به صورت مجمل» به طاغوت ایمان دارند، و «به صورت مجمل» به اسلام ایمان ندارند، به این معنی نیست که آن ها به صورت مطلق از تمام صفتهای نیکو و ارزشهای حیاتی بری باشند. در نتیجه، در میان پیروان جاهلیت و طاغوت، انسانهای مختلفی با رفتارهای مختلفی یافت می شوند. به دلیل همین اختلافات غیر قابل انکار است، که تنها سیستمی که می تواند این ها را دور هم جمع کند سیستم دموکراسی و قبول اکثریت می باشد.
ما در زمینه ی مبارزه با ظالمین می خواهم اختلافاتشان را بگویم که در این جامعه گروه های مختلفی با سلایق مختلفی وجود دارند. در زمینه ی مبارزه با ظالمین ما پیمان های زیادی را یا اقدامات فردی زیادی را هم در عصرجاهلیت اولی یا کنونی دیده ایم، و الان هم پیمان های این چنینی زیادی را دیده ایم. خیلی از احزاب سکولار کافر و مرتد محلی هم وجود دارند که مدعی هستند می خواهند برای خواندن به زبان مادری، از بین بردن فاصله ی طبقاتی، آزادیهای عقیدتی و شخصی و غیره از کانال دیکتاتوری سکولاریسم با طاغوتهایی که از خودشان بدتر هستند مبارزه کنند. یعنی یک طاغوت، ظالم و بت کوچک محلی را جایگزین طاغوت، ظالم و بت بزرگ غیر بومی کنند. ظاهراً جایگزینی یک طاغوت و شرّ کوچک به جای یک طاغوت و شر بزرگ چیز خوبی است، جایگزینی یک طاغوت فاسد کوچک به جای طاغوت فاسدتر از آن نمی تواند چیز بدی باشد. این را ما به کرات در جوامع مختلف دیده ایم.
در واقعه ی تاریخی جنگ بین ایران و روم هم دیده ایم که الله متعال در سوره ی روم به آن اشاره می کند، یا درهند گاندی، آفریقای جنوبی ماندلاو … دیده ایم که در مواردی بدتر یا بهتر از ظالم قبلی عمل کرده اند. مهم این است، طاغوت کافری که باورهایش به قانون شریعت آخرین رسول صلی الله علیه وسلم نزدیکتر است، ما به پیروزی آن بر طاغوتی که باورهایش از ما دورتر می باشد خوشحال می شویم.
(ادامه دارد……)