دشمن شناسی شرعی (3)/ شناسائی اجمالی و روش برخورد با کفار پنهان داخلی یا منافقین و سکولارزده ها
درس های مقدماتی/ درس پنجم
دشمن شناسی شرعی (3)/ شناسائی اجمالی و روش برخورد با کفار پنهان داخلی یا منافقین و سکولارزده ها
(80- قسمت)
سؤال دوم: چگونه قرآن برای کافران خسارت به بار می آورد به ما گفته اند که برای همه رحمت است اما برای مؤمنین شفا می شود. مگر قرآن می تواند برای کسی باعث خسارت شود، این درست است؟
این قرآن در اصل هدیً للنّاس است هدایتی برای همه ی مردم و انسان هاست. اما عده ای از مردم این هدایت را نمی پذیرند و تنها برای دسته ای که آن را پذیرفته اند کارایی دارد و می شود هدیً للمتّقین. درست است؟ در اینجا می رسیم به جواب سؤال شما که چون الله تعالی فکر کنم قبلاً آیه را خدمتتان ذکر کرده بودم: «وَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاءٌ وَرَحْمَةٌ لِلْمُؤْمِنِينَ ۙ وَلَا يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إِلَّا خَسَارًا»، یعنی هم شفای امراض عقیدتی و درونی است و هم شفای بیماری های و ناهنجاری های زندگی ظاهری انسان هاست. چون این دین هم برای اداره ی درون انسان نازل شده و هم برای اداره ی زندگی ظاهری و دنیوی انسان ها. وقتی می آید دیگر کسی به ناحق کشته نمی شود، زنده به گور نمی شود، پول هایش را بر اثر قمار از دست نمی دهد، بنده ی عبدی مانند خودش نمی شود و آزاد می شود. اینگونه ناهنجاری های زندگی ظاهری انسان ها هم از بین می رود. «أطعمهم من جوع و آمنهم من خوف» می آورد و با فراهم کردن این زمینه ها «فلیعبدوا ربّ هذا البیت» را تحقق می بخشد که همه این کارها برای این است که عبادت برای الله شود. که تمام قوانین و برنامه های زندگی انسان را شامل می شود: «إنَّ صَلاتی و نُسُکی و محیای و مماتی لله رب العالمین.
نکته ی دیگر این که بعد از اینکه شفا می دهد رحمت هم هست. رحمت هم بعد از حب و مودت نقطه ی تکامل این روند است و محبت و بخششی است یک جانبه، بلاعوض و مجانی. آن هم برای چه کسانی؟ برای مؤمنین. «ولقد جئناهم فصلنه علی علم هدیً و رحمةً لقومٍ یؤمنون». اما در عوض برای ظالمین، کارکرد آن خسارت زدن به آن هاست نه شفا و نه رحمتی در آن هست.
خوب الان ممکن برایت سؤال شود که چگونه خسارت می زند؟ مثلاً نقشه ی دزدها را فاش می کند همان طور که نقشه ها و درون فاسد و اعمال زیان بار منافقین و سکولارزده ها را فاش می کند و لو می دهد. خوب، این یعنی خسارت به دزدها و سکولارزده ها. یا همین قرآن روز به روز باعث پیشرفت و ترقی مسلمین می شود اگر به آن عمل کنند و قدرتمند تر می شوند. خوب، قدرت برای مسلمین یعنی خسارت زدن به ظالمین و بخصوص بر حسرت و عقده های درونی سکولارزده ها و منافقین اضافه کردن «فی قلوبهم مرضٌ فزادهم الله مرضاً». این هم خسارت زدن به آن هاست و مثال های زیادی هستند. یا مثلاً وقتی که دستور به جهاد علیه ظالمین داده می شود و دستشان از چپاول به مال و ناموس مردم کوتاه می شود.
در کل، قانون شریعت الله برای ظالمین مصیبت است، برای یک دزد خسارت است، برای یک شراب خور و همجنس باز خسارت است، باز برای قاتل هم خسارت است، برای کل مجرمین خسارت است. در کل، در مورد قرآن و قانون شریعت الله می توان گفت: هم برای روح و روان ظالمین خسارت است همان عقده های درونی، حسرت، حسد و … را در آن ها زیاد می کند و هم برای قیامت آن ها خسارت است. در قیامت هم از این که در دنیا اقامه ی حجه شده اند و سرپیچی کردند باز هم باید خسارت بدهند.
به همین دلیل است که می بینیم در دنیا عده ای به شدتبا تطبیق این قانون در زندگی دنیوی انسان ها مخالفت می کنند. زمانی که یک سکولار یا سکولارزده را دیدیم که با قانون شریعت الله مخالفت می کند و از سکولاریسم و دموکراسی سکولاریست ها حمایت می کند شک نکنید که ظالمی است که از تطبیق قانون شریعت الله می ترسد، و اگر قانون شریعت الله تطبیق شود و اگر قانون قرآن تطبیق شود او خسارت می بیند.برای همین می خواهد جلوی خسارت خودش را حداقل در دنیا بگیرد. این شخص یا خودش دزد است یا قاتل و فاحشه گر یا جاسوس، خائن و مجرم است یا کسی است که طرفدار این هاست. در اینجا به این هم اشاره کنم که برخلاف سؤال شما الله تعالی نفرموده که فقط برای کافران خسارت به بار می آورد بلکه، کلمه ی ظالمین را به کار برده و این ظالم می تواند هم مسلمان باشد و هم کافر و غیر مسلمان.
(ادامه دارد……)