س: اروپا تعدد و تکثر احزاب را قبول کرده و یک کمونیست در کنار یک سرمایه دار زندگی می کند چرا ایران یا طالبان تعدد احزاب را نمی پذیرند؟

س: اروپا تعدد و تکثر احزاب را قبول کرده و یک کمونیست در کنار یک سرمایه دار زندگی می کند چرا ایران یا طالبان تعدد احزاب را نمی پذیرند؟

ج: یکی دیگر از اسمهای مشرکین یا سکولاریستها در قرآن «احزاب» است. یعنی سکولاریستها هرگز یک حزب و یک تفکر نشده و نخواهند شد چون منبع مشترکی جهت وحدت ندارند . هر حزبی و یا هر فردی از هوا و هوس خاص خودش اطاعت می کند و در نتیجه به تعداد هوا و هوسها ما شاهد احزاب و فرقه ها هستیم و تنها «اکثریت» است که در دموکراسی می تواند مخالفین را تابع خود کند.

اما در اسلام ما شاهد منبع واحد و مرجعی واحد هستیم که تمام مسلمین می توانند به آن مراجعه کرده و از تفرق دوری کنند.

سکولاریستها خیلی دوست دارند این وحدت میان مسلمین را با شبهات خود مورد هدف قرار داده و تفرق و چند حزبی را در میان آنها نهادینه کنند. لازم است بدانیم یکی از دلایلی که به اشاعه دین سکولاریسم در اروپا کمک کرد، اشاعه مناقشات مذهبی پروتستان‌ها و کاتولیک‌ها بود که به جنگ‌های چند دهه‌ای انجامید.

بر همین اساس یکی از مهمترین دلایل نفوذ دین سکولاریسم  در جوامع اسلامی را دامن زدن به مناقشات مذهبی  باید دانست، اختلاف شیعه و سنی مهندسی شده و پروژه‌ی  تولید جریانات و تفاسیر موازی با اسلام که از سوی غرب هدایت می‌شود نیز تلاشی جهت تکرار همین سناریو می باشد.

دارودسته ی منافقین جهت ضربه زدن به دارالاسلام، به بهانه ی تکثر و دگر پذیری و پلورالیسم و … سعی در ایجاد تفرق بیشتر میان مسلمین و فرهنگی کردن حزبگرائی و تحزب در میان مسلمین و بخصوص در دارالاسلام هستند.

پذیرش تحزب در دارالاسلام یعنی پذیرش تفرق و ایجاد مانع در برابر وحدت اسلامی میان مسلمین.

در دارالاسلام به تعداد تمام شواهای مختلف و انجمن های مردم نهاد و سندیکاها و صنفها کانال برای فعالیت و اصلاحگری وجود و تشکیل حزب و حزبگرائی در دارالاسلام هیچ توجیه شرعی ندارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *