راه اندازی پروژه ی عظیم حقوقدانی و وکیل سازی از کانالهای امر به معروف و نهی از منکر و اصلاحگری و کسب قدرت در دارالاسلام
( 5 – قسمت)
در همین زندگی دنیوی هم، درجه درجه، فرور رفتن این اشخاص که اکثرا جزو دارودسته ی منافقین و سکولار زده ها هستند را در انواع عذابها و نابسامانی های درونی و اخلاقی و رفتاری می بینیم که کار به جائی رسیده با وجود اینهمه آسایش و امکانات مادی اما آرامش خودشان را از دست داده اند و زندگی شادی ندارند؛ با این وجود آیا نباید در برابر چنین منکراتی که این اشخاص در دارالاسلام به وجود می آورند و آشکارا حقی را که الله حق دانسته است را پایمال می کنند ایستاد؟
در این دریای کفر و ارتدادی که کفار سکولار جهانی و منطقه ای بر بشریت تحمیل کرده اند، بر اثر مجاهدت هزاران شهید و ریخته شدن آنهمه خون و از بین رفتن آنهمه نوامیس و مال مسلمین سرانجام دارالاسلامی تشکیل شده است که برای مومنین صادق نعمتی بسیار بزرگ و فرصتی طلائی است اما عده ای به این شکل در برابر تطبیق قوانین شریعت الله در این دارالاسلام ایستاده اند؛ یعنی خودشان نمی خواهند شریعت الله تطبیق شود، حتی کار به جائی رسیده است که اگر دارالاسلام بخواهد با قدرت اجرائی که دارد حکمی را تطبیق دهد خود همین فریب خورده ها و مفسدین و بیمار دلان با هزاران شبهه و مکر در صف جنگ روانی کفار سکولار جهانی و احزاب سکولار و مرتد محلی و دارودسته ی منافقین یا سکولار زده های بومی قرار می گیرند و در برابر حاکمیت دارالاسلام جبهه گیری می کنند و اگر مجبور نشوند اطاعت خود را به قدرت حکومتی و قوانین دارالاسلام نمی دهند و بر علیه برادران خود حامی و طرفدار شیطان و یارانش می شوند، برخلاف دارالکفرهای سکولار کنونی که این دارالکفرها خودشان اجازه ی تطبیق شریعت الله را نمی دهند حتی اگر مومنین هم بخواهند.
بعضی از حدود مثل حکم قاتل وجود دارد که اگر ولی دم باشی می توانی حکم قصاص را اجرا کنی یا دیه بگیری یا کلاً ببخشی. در اینجا اگر قاتل از نزدیکان شما باشد و شما تلاش کنی به هر شیوه ی شرعی که هست جلو قصاص را بگیری و به جای قصاص ولی دم را راضی به گرفتن دیه یا بخشش کنی، تمام تلاش شما شرعی است؛ چون هم قصاص حکم الله است و هم گرفتن یا بخشش دیه. در اینجا تمام تلاش شما جهت تحکیم یکی از قوانین شریعت الله در مساله ی قتل عمد است؛ یا مثل ضربه زدن فلانی به چشم یا بینی یا گوش یا دندان یا سایر جراحتهای بدنی خود شما یا یکی از زیر دستان و اطرافیانت که توان عوض کردن قصاص با دیه یا بخشش را داری. یا فلانی که اموالت را آتش زده یا تخریب کرده شما به جای جبران خسارت می توانی او را ببخشی یا تخفیفی برایش قائل شوی. چون در اینگونه موارد قصاصی وجود ندارد بلکه یا جبران خسارت است یا تخفیف یا بخشش. در اینجا این حقوق برای اولیای دم یا اشخاص ضرر دیده ثابت است، اما این حقّ، قابل تخفیف یا بخشش هم هست؛ اما مومنین باید بدانند که بعضی از حدود هستند ک هکسی توان بخشیدن آنها را ندارد. مثلاً: حکم زناکار یا مشروب خور یا دزد یا توهین کننده ی به الله و رسولش صلی الله علیه وسلم چیزی نیستند که شما یا هر انسانی توان بخشش آنها را داشته باشد.
(ادامه دارد……)