درس های مقدماتی/ درس اول: دین چیست؟ سکولاریست ها از ما چه دینی می خواهند؟
(12-قسمت)
الله تعالی در این دو آیه می فرماید که از دید او، یک نظام سالم و پسندیده برای زندگی دنیوی انسان ها، نظامی است که مبتنی بر اطاعت از قوانین الله و بندگی الله باشد و به این ترتیب، سایر نظام هایی که مبتنی بر اطاعت از سلطه ی غیر الله است، مردود و باطل هستند و طبیعتاً مورد رضایت الله نیستند؛ زیرا الله برای انسانی که مخلوق، مملوک، بنده و تربیت شده ی اوست و در ملکوت او مثل سایر مردمان زندگی می کند، هرگز راضی نیست که این انسان، این حق را به خود بدهد، در زیر سایه ی اطاعتِ از سلطه و قانون غیر خدا و بندگی غیر خدا زندگی کند و پیرو دستورات و قوانین و برنامه های غیر او باشد.
الله متعال در جای دیگری می فرماید:
– هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَى وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَى الدِّینِ کُلِّهِ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ ( توبه/۳۳) الله است كه پيغمبر خود (محمّد) را همراه با هدايت و دين راستين فرستاده است تا اين دین كامل را بر همهي دین ها پيروز کند هرچند كه مشركین (سکولاریستها) خوششان نیاید و چنین چیزی را نپسندند.
خدای عزوجل در این آیه می فرماید که او پیامبرش را با همان نظام حقی (اسلام) فرستاده است که صحیح ترین نظام ها برای زندگی انسان هاست وهدف رسالتش نیز این است که اسلام را بر سایر نظام ها و سیستم ها برتری دهد و پیروزش کند. در جای دیگر الله متعال می فرماید:
– وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّى لَا تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ كُلُّهُ لِلَّهِ فَإِنِ انْتَهَوْا فَإِنَّ اللَّهَ بِمَا يَعْمَلُونَ بَصِيرٌ (انفال/۳۹) و با آنان (مشرکین = سکولاریستها)جنگ كنيد تا فتنهای باقي نماند و دين، خالصانه از آن الله بشود؛ پس، اگردست کشیدند و دین اسلام را قبول کردند، دست از آن ها برداريد، چرا كه الله ميبيند چيزهایی را كه انجام می دهند.
در این آیه نیز الله تعالی به مسلمانان دستورمی دهد که برای ریشه کنی دین سکولاریستها و برپایی دین اسلام تا جایی بجنگند که هیچ فتنه ای در زمین باقی نماند؛ به عبارتی دیگر، تا زمانی بجنگند که تمام نظام های مبتنی بر بغی و تمرد تولید شده توسط بشر در برابر دستورات خداوند از کره ی زمین برچیده شوند، و همه ی مردمان، خالصانه مطیع و بنده ی قوانین و برنامه های شریعت خدای متعال شوند و تنها یک دین بماند آنهم دین اسلام. در جای دیگر الله متعال می فرماید:
– إِذَا جَاء نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ* وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا* فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا (نصر/1- 3) هنگامی كه ياری الله و پيروزي (و فتح مكّه) فرا ميرسد. و مردم را ميبيني كه دسته دسته و گروه گروه داخل دين الله ميشوند (و به اسلام ايمان ميآورند). پروردگار خود را سپاس و ستايش كن، و از او آمرزش بخواه. الله بسيار توبه پذير است.
این آیه دقیقاً زمانی پیامبرش را مورد خطاب قرار می دهد که رسول الله صلی الله علیه و سلم پس از بیست و سه سال تلاش و مبارزات مستمر، انقلاب اسلامی را به پیروزی رسانده و اسلام عملاً به عنوان نظام و قدرت حکومتی، دولتی عقیدتی، فکری، اخلاقی، تربیتی، مدنی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی را با تمامی اجزا و تفاصیل آن مستقر کرده و پس از آن بود که هیئت های سیاسی قبایل سکولار (مشرک) عرب، پیاپی از نواحی مختلف شبه جزیره ی عربستان به سوی رسول الله صلی الله علیه و سلم می آمدند و مسلمان می شدند؛ این گونه بود که رسول الله صلی الله علیه و سلم رسالتی را که برای اجرای آن مبعوث شده بود، کاملاً ادا کرد!”
(ادامه دارد…….)