درس های مقدماتی/ درس اول:  دین چیست؟ سکولاریست ها از ما چه دینی می خواهند؟

درس های مقدماتی/ درس اول:  دین چیست؟ سکولاریست ها از ما چه دینی می خواهند؟

(20- قسمت)

مخلوط نمودن این دو نیز غیر ممکن است، چون تنها دو تا چیز را تنها می توان با هم مخلوط کرد که ترکیباتی نزدیک به هم داشته باشند یا شبیه به هم باشند. هرگز درجه ی الله متعال با درجه ی انس و جن مساوی نیست و هیچ چیزی شبیه الله یا قوانین الله نیست تا بتوان آن ها را با هم مخلوط کرد.

علاوه بر آن، الله متعال ضمانت محافظت از آخرین شریعتش را تا روز قیامت کرده و اگر کسانی تلاش کنند همان مسیر یهود و نصارا را طی کنند، و مثل تورات و انجیل شریعت الله را نیز با عقل بشری مخلوط نمایند و مردمانی را با آن فریب بدهند، این عوام فریبی و خیانت به صورت مقطعی است و  دیر یا زود رسوا می شوند. هر چند ممکن است انسان های زیادی را هم عاقبت به شر و نابود کنند.

شما خواهر و برادر مسلمان، باید هوشیار باشید که سکولاریست ها در طول تاریخ همیشه سعی کرده اند ابتدا از کانال ملاهای دین فروش و تفاسیر غلطِ از دین اسلام افکار بشری را با اسلام مخلوط کنند، و در نهایت با سست کردن ایمان مردم، به کلی قانون شریعت الله را از اداره ی زندگی انسان کنار بگذارند. «دین سکولاریسم» همیشه از مذاهب فاسد، همیشه از افکار فاسد و دیدگاه های دینی فاسد علیه شریعت و دین اسلام استفاده کرده تا این که بتواند به صورت تدریجی قانون شریعت الله را به طور کامل از زندگی انسان ها کنار بگذارد و خودش جایگزین شود.

در اینجا، لازم است قبل از پرداختن به سؤالات دوستان یادآوری شوم که کفار سکولار به دو دسته ی عمده تقسیم می شوند:

  1. کفار سکولار آشکار . مثل: سکولارهای قریش در زمان رسول الله صلی الله علیه و سلم، یا سکولارهای آمریکا، انگلیس، چین، اتحادیه ی اروپا، ترکیه و یا احزاب مختلف سکولار محلی سرزمینهای اسلامی که  قواره و موجودیت جداگانه ی آشکاری دارند و آشکارا دین خود را بیان می کنند و با مخالفین «دین سکولاریسم» در دو قالب جنگ روانی و جنگ گرم می جنگند.
  2. کفار سکولار پنهان داخلی. که در ادبیات قرآنی به منافقین (کفار پنهان داخلی) شناخته شده اند. این دسته در ظاهر خودشان را شبیه مسلمین می کنند و متناسب با قدرت حکومتی و نظامی مسلمین، عقاید و اهداف واقعی خود را آشکار می کنند.  یعنی به هر میزان قدرت مسلمین بیشتر باشد این ها بیشتر در لاک نفاق خود فرو می روند، و هر میزان قدرت مسلمین کمتر باشد ابراز وجود این ها بیشتر می شود. رابطه ای معکوس در این میان، میان قدرت مسلمین و اعلام موجودیت آن ها حاکم است.

یعنی حتی در خانواده ای که قدرت دین اسلام قوی باشد این ها بیش از اندازه محافظه کار و با احتیاط می شوند و به شدت مواظب زبان و کردار خود هستند. در یک روستا، محله، شهر، دانشگاه و غیره هم قاعده همین است. به هر میزان در یک خانواده یا روستا یا جمع دوستانه یا مدارس و غیره قدرت دین اسلام کاهش پیدا می کند ظهور این ها پررنگ تر می شود و ما بیشتر افکار کثیف آن ها را در قالب گفته ها و رفتارهایشان می بینیم که قبلاً پنهان کرده بودند و نمی توانستیم ببینیم. ضعف مسلمین باعث می شود که این ها خودشان را نشان دهند.

(ادامه دارد……)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *