درس های مقدماتی/ درس سوم: شناخت طاغوت، اولین قدم در ورود به اسلام
(23-قسمت)
با مطالعه ی داستان سینوهه، و قبل از آن و مهم تر از آن، با مطالعه ی قرآن و سخنان رسول الله صلی الله عليه و سلم متوجه می شویم که پيدايش اين موجودات چيز جديدی نيست که ما را دستپاچه کند یا نتوانیم آفت شان را برطرف كنیم، خائنین سکولار همیشه در طول تاریخ وجود داشته اند و هم اکنون هم هستند. اما، در مورد خائنین موجود در شریعتهای آسمانی و بخصوص آخرین شریعت الله که توسط رسول الله صلی الله عليه و سلم آمده پیامبر از این خائنین وعلمای سوء با عناوينی چون الرُّوَيْبِضة[1]، الأئمَّةَ المضلِّينَ[2] و دُعَاةٌ علَى أَبْوَابِ جَهَنَّمَ[3] ياد كرده، و شريعت راه های دفع اين آفت ها را هم نشان داده است.
این ملاهای دین فروش و علمای سوء در جنگی نرم و روانی باعث محكم كردن حكم و قدرت طاغوت ها شده اند، و بخصوص امروزه يكی از سربازان جنگ روانی طاغوتهای سکولار جهانی و محلی به حساب می آیند، كه مقدمه ی جنگ نظامی و تسلط ظاهری این کفار بر مردم را فراهم می كنند.
در اين صورت، تفاوتی ميان نیروهای مسلح، پیاده نظام، خلبان های آمريكايی، اسرائیلی، اردنی، عربستانی، ترکیه ای و … كه با گلوله و بمب عليه مسلمين می جنگند، با كسی كه با فتوا و تبلیغ در بخش روانی از طاغوت پشتيبانی می كند وجود ندارد، بلكه بايد گفت جنگ روانی بسيار خطرناك تر و مخرب تراز جنگ نظامی است. چون مكان جنگ روانی قلب، ایمان و درون انسان هاست، و زمانی كه اين مركز فاسد و نابود شد، همه چيز يک انسان نابود می شود و طاغوت ها به راحتی به اهداف خود می رسند.
حالا از شما برادران و خواهران گرامی می پرسم: آیا از خود پرسیده اید که چرا الله متعال در قرآن از کلمه ی ظلمات یعنی تاریکی ها، به صورت جمع استفاده می کند، در حالی که کلمه ی نور را به صورت مفرد آورده؟ الله متعال می فرمایند:«الْحَمْدُلِلَّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَجَعَل الظُّلُمَاتِ وَالنُّورَ» (أنعام/ ۱) یا می فرمایند:«هَلْ يَسْتَوِي الْأَعْمَى وَالْبَصِيرُ أَمْ هَلْ تَسْتَوِي الظُّلُمَاتُ وَالنُّور» (رعد/۱۶)
بله، در جاهلیت و توسط این طاغوتهای مشخص و محدود «إله»های فراوانی تولید می شوند و راههای باطل بسیار زیاد و رنگارنگ هستند،که به بخشی از این «إله»ها اشاره شد؛ اما، راه حق تنها یکی است. تنها با کفر به تمام این طاغوت ها و تمام«إله»های تولید شده توسط این طاغوتها- چه می شناسی و چه نمی شناسی، چه آن هایی که دیده ای یا ندیده ای- و بی باور شدن به این طاغوت ها و جاهلیت و تمام«إله»های تولید شده توسط این کفار، و در مرحله ی دوم ایمان به الله است که شما به حق رسیده اید. ایمان به الله نور است و یکی است.
از الله متعال خواستاریم ما و شما را همچون اصحاب رسول الله صلی الله علیه وسلم در کفر به طاغوت یعنی کفر به شیطان وکفار5گانه ی 1- الَّذِينَ هَادُوا 2- وَالصَّابِئِينَ 3- وَالنَّصَارَىٰ 4- وَالْمَجُوسَ 5- وَالَّذِينَ أَشْرَكُوا (حج/17) و دور ریختن تمام«إله»های مختلف و رنگارنگ و متعدد تولید شده توسط این طاغوتها و سپس ایمان به الله موفق و ثابت قدم نگه دارد و عاقبتمان رابه خیر کند.
سُبْحَانَكَ اللَّهُمَّ وَ بِحَمْدِكَ، لاَإِلَهَ إِلاَّ أَنْتَ، أَسْتَغْفِرُكَ وَأَتُوبُ إِلَيْكَ
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته [4]
[1] شعيب الأرناؤوط ، تخريج المسند13298 / إنَّ أمامَ الدَّجَّالِ سِنينَ خَدَّاعةً، يُكَذَّبُ فيها الصادِقُ، ويُصَدَّقُ فيها الكاذِبُ، ويُخَوَّنُ فيها الأمينُ، ويؤْتَمَنُ فيها الخائنُ، ويَتكلَّمُ فيها الرُّوَيْبِضةُ. قيل: وما الرُّوَيْبِضةُ؟ قال: الفُوَيْسِقُ يَتكلَّمُ في أمرِ العامَّةِ.
[2] تزمذی2229/ إنَّما أخافُ علَى أمَّتي الأئمَّةَ المضلِّينَ قالَ وقالَ رسولُ اللهِ صلَّى اللَّهُ عليهِ وسلَّمَ لا تزالُ طائفةٌ من أمَّتي علَى الحقِّ ظاهرينَ لا يضرُّهم من خذلُهم حتَّى يأتيَ أمرُ اللَّهِ
[3] مسلم1847/ بخاری3606/ كانَ النَّاسُ يَسْأَلُونَ رَسولَ اللَّهِ صَلَّى اللهُ عليه وسلَّمَ عَنِ الخَيْرِ، وكُنْتُ أَسْأَلُهُ عَنِ الشَّرِّ مَخَافَةَ أَنْ يُدْرِكَنِي، فَقُلتُ: يا رَسولَ اللَّهِ، إنَّا كُنَّا في جَاهِلِيَّةٍ وشَرٍّ، فَجَاءَنَا اللَّهُ بهذا الخَيْرِ، فَهلْ بَعْدَ هذا الخَيْرِ مِن شَرٍّ؟ قالَ: نَعَمْ، قُلتُ: وهلْ بَعْدَ ذلكَ الشَّرِّ مِن خَيْرٍ؟ قالَ: نَعَمْ، وفيهِ دَخَنٌ، قُلتُ: وما دَخَنُهُ؟ قالَ: قَوْمٌ يَهْدُونَ بغيرِ هَدْيِي، تَعْرِفُ منهمْ وتُنْكِرُ، قُلتُ: فَهلْ بَعْدَ ذلكَ الخَيْرِ مِن شَرٍّ؟ قالَ: نَعَمْ، دُعَاةٌ إلى أَبْوَابِ جَهَنَّمَ، مَن أَجَابَهُمْ إلَيْهَا قَذَفُوهُ فِيهَا، قُلتُ: يا رَسولَ اللَّهِ، صِفْهُمْ لَنَا؟ فَقالَ: هُمْ مِن جِلْدَتِنَا، ويَتَكَلَّمُونَ بأَلْسِنَتِنَا، قُلتُ: فَما تَأْمُرُنِي إنْ أَدْرَكَنِي ذلكَ؟ قالَ: تَلْزَمُ جَمَاعَةَ المُسْلِمِينَ وإمَامَهُمْ، قُلتُ: فإنْ لَمْ يَكُنْ لهمْ جَمَاعَةٌ ولَا إمَامٌ؟ قالَ: فَاعْتَزِلْ تِلكَ الفِرَقَ كُلَّهَا، ولو أَنْ تَعَضَّ بأَصْلِ شَجَرَةٍ، حتَّى يُدْرِكَكَ المَوْتُ وأَنْتَ علَى ذلكَ.
[4] پیاده شده از نوار صوتی شیخ ابوحمزه المهاجر هورامی حفظه الله