دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار
درسهای مقدماتی/ درس پنجم:
دشمن شناسی شرعی (1)/ کلیاتی در مورد آنالیز جامعه ی کفار
(12-قسمت)
اینها بخشی از تولیدات دین سکولاریسم در عصر ماست که به آن اشاره کردم، اما کسانی را می بینیم که نماز می خوانند، روزه می گیرند، پاکدامن هستند، حتی حج می روند، از مشروب خواری، دروغگویی، تهمت زنی، مردم آزاری، مال مردم خوری، غل و غش در معامله و خیلی صفات زشت دیگر به دور و از خیلی صفات نیک برخوردار هستند؛ اما با این وجود، از دین سکولاریسم و تشکیل جامعه ای سکولار حمایت می کنند که تمام این کارها در آن انجام می شود.
از قانونی حمایت می کند که فردا خود این بدبخت اگر بچه اش اگر دخترش اگر پسرش خواست یکی از این کارها را انجام دهد نمی تواند جلوی او را بگیرد؛ چون این قانون قدرت حکومتی پشتوانه ی آن است. و ما مجبوریم طبق دستور شریعت الله متعال آن ها را در دنیا جزو همان سکولاریستها به حساب بیاوریم. چون این ها خودشان خودشان رادر چنین کفاری جا داده اند، نه اینکه ما آن ها را زورکی جا داده باشیم. ما واقعاً نمی دانیم الان که هنوز سکولاریست ها بر ما نتوانسته اند حکومت پیدا کنند و این ها تنها طرفدار هستند و خودشان را جا داده اند واقعاً حیز صفت، فاحشه گر و فاسد الاخلاق هستند که فعلاً با نماز، روزه، حج و …در جامعه ی مسلمین آن را پنهان کرده اند؟ یا نه نیستند؟ ما در هر صورت، آن ها را جزو همان فاسدهائی حساب می کنیم که قوانین دین سکولاریسم به وجود می آورند تا زمانی که این شخص خودش را از سکولاریسم و احزاب سکولار بری کند و به آن ها کفر بورزد. هر چند تمام تلاش ما این است با کشف صفات نیکوئی که دارند در جهت هدایت آن ها نهایت استفاده را ببریم. خیلی دوست داریم آن ها را الک کنیم و برای آن هایی که قابل هدایت هستند دعا کنیم.
بله، ممکن است دسته ای از انسانهایی که خودشان را شبیه کفار کرده اند، از کفار از روی جهالت تقلید کنند و شبیه آن ها عمل کنند؛ در این صورت، جزو کفار محسوب می شوند. و عده ای از انسانها هم ممکن است مثل منافقین خودشان را شبیه مسلمین کنند؛ باز این ها هم جزو مسلمین محسوب می شوند، هر چند که هر آن ممکن است با فراهم شدن زمینه هائی از دایره ی مسلمین خودشان را خارج کنند. به همین ترتیب، ممکن است با فراهم شدن زمینه هائی، همان افرادی که خودشان رادر دایره ی کفار قرار دادند جهلشان برطرف شود و دست از تقلید بردارند و از دایره ی کفار خارج شده و مسلمان شوند.
داستان اسلام آوردن «عدی بن حاتم» نمونه ی مشهور مسلمان شدن کسانی است که پس از پرستش احبار، رهبان و مسیح بن مریم علیه السلام و شرک به الله، از جامعه ی کفار خودشان را جدا کردند و مسلمان شدند. الان هم ما افراد زیادی را می بینیم که از جامعه ی کفار یهود و نصارا و حتی کفار سکولاریست خودشان را جدا می کنند و مسلمان می شوند.
در آیات قرآن هم زمانی که در مورد سکولاریستهای عهد شکن صحبت می شود قتال با ائمه ی کفر(یا همان تشابهی که به شما گفتم، مجتهدین آن ها) در دستور کارقرار می گیرد نه سیاهی لشکر این ائمه ی کفر. ابتدا قتال و جنگ مسلحانه علیه این مجتهدین و رهبران کفر است . الله متعال می فرمایند: «وَإِن نَّكَثُوا أَيْمَانَهُم مِّن بَعْدِ عَهْدِهِمْ وَطَعَنُوا فِي دِينِكُمْ فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِۙ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنتَهُونَ» (توبه/12)،و اگر پیمانهائی را که بستهاند شکستند، و دین شما را مورد طعن و تمسخر قرار دادند با سردستگان کفر بجنگید، چرا که پیمانهای ایشان کمترین ارزشی ندارد. شاید (با نابودی ائمه و بزرگان آنها)دست بردارند. در اینجا با استناد به این آیه احتمال می رود که با حذف ائمة الکفر این زیردستان هم دست بردارند.
الله متعال قدرت تشخیص کسانی که با کفار هستند اما ممکن است مسلمان شوند، یا آنان که در میان مسلمانان هستند اما ممکن است منافق باشند را به انسان نداده، تنها می تواند مثل رسول الله صلی الله علیه وسلم دعا کند و امیدوار باشد فلان شخص کافری که دارای صفات نیکویی است مسلمان شود. در نتیجه و طبق ظاهر، ما تنها دو گروه را می شناسیم: 1- مسلمان 2- کافر. و گروه سومی وجود ندارد.
بله، انسانهایی وجود دارند که «به صورت مجمل» به طاغوت ایمان آورده اند و حاضر نیستند از قوانین الله که از کانال آخرین پیامبرش فرستاده شده اطاعت کنند و مجموعه ای آشفته و ناهمگون در عقاید و حتی رفتارهای شخصی را تشکیل می دهند؛ که ما طبق ظاهر، آن ها را جزو کفار حساب می کنیم.
(ادامه دارد……)