دشمن شناسی شرعی (2)/ احکام کلی مربوط به مشرکین(سکولاریستها)، اهل کتاب و شبه اهل کتاب
درس های مقدماتی/ درس پنجم
دشمن شناسی شرعی (2)/ احکام کلی مربوط به مشرکین(سکولاریستها)، اهل کتاب و شبه اهل کتاب
(4-قسمت)
اما، در کمال ناباوری و شگفتی، همین دین در هر دوره ای و هر جامعه ای، با اسمی خاص، از طرف همین انسانها پذیرفته می شود. و همین انسانها زندگی دنیوی آن ها را گول می زند، و شیطان از طریق همین دنیا انسانها را گول زده و دارودسته اش را به سوی جهنم هدایت می کند. شیطان با زدن اولین جرقه های دین سکولاریسم، با الهام و وحی به کسانی که او را دوست خودشان گرفتند، از کانال همین انسانها، این دین را سازماندهی و مردمی کرده؛ و تمام تلاشش این است که مردم را وارد دایره ی مشرکین یا دین سکولاریسم کند. الله متعال می فرمایند: «وَإِنَّ الشَّيَاطِينَ لَيُوحُونَ إِلَى أَوْلِيَائِهِمْ لِيُجَادِلُوكُمْ ۖ وَإِنْ أَطَعْتُمُوهُمْ إِنَّكُمْ لَمُشْرِكُونَ»(انعام/121)، بیگمان و بدون شک شیاطین به دوستان خود القا میکنند تا این که با شما منازعه و مجادله کنند. اگر از آنان اطاعت کنید بیگمان شما (مثل ایشان) مشرک (و سکولار) خواهید شد و جزو مشرکین خواهید بود.
در این صورت، می توان گفت هر چند شیاطین یاریگر انسانهای فاسد هستند و افکار و برنامه هائی را به آن ها القا می کنند اما در دنیا، ما این دین راساخته و پرداخته و هماهنگ با آرزوهای متغیر بشرمی دانیم. برای همین، زندگی این دین ومسیر و حیات آن روز به روز در حال دگرگونی و تغییر است و با اسامی مختلفی در جوامع مختلف نام گذاری شده اما ماهیت آن، مضمون و هدف آن یکی بوده و ثابت است. یعنی مثل شخصی می ماند که لباسهای مختلفی را پوشیده اما خودش که عوض نشده است. یعنی با عوض کردن لباس، خودش عوض نشده فقط لباسش عوض شده است. لباس واسم کنونی دین مشرکین هم با نام جدید «سکولاریسم» در ادبیات امروزین ما شناخته شده که در برابر تمام شریعتهای آسمانی اعلام موجودیت کرده است.
البته، این دین متناسب با واکنش مردم پروسه ی تکاملی خودش را به پیش می برد؛ یعنی در مرحله و جامعه ای نگاه می کند ببیند واکنش مردم در برابر برنامه ها و قوانین دین سکولاریسم چیست؟ زمانی که ببیند می تواند این برنامه ها را در جامعه پیاده کند مسیر تکاملی خودش را به جلو می برد. اما اگر ببیند واکنش مردم ممکن است موجودیت او را به خطر بیندازد تا فراهم شدن زمینه و فرصت مناسب، عقب نشینی می کند و منتظر می ماند و به همان اندک قدرتی که دارد قناعت می کند. این همان چیزی است که ما در آلمان، آمریکا و اکثر سرزمینهای مسلمان نشین دیده ایم که به نفع شریعتهای آسمانی عقب نشینی هائی داشته است، در برابر این عقب نشینی آشکار مشرکین و سکولاریستها ما شاهد الگوی فرانسوی آن هستیم که در این سرزمین و سرزمینهای مشابه، چون مردم از اربابان کلیسا متنفر بودند و همین مردم در برابر قوانین دین سکولاریسم واکنشی از خودشان نشان ندادند، دین سکولاریسم توانست قدمهای بزرگی به سمت هدف نهایی خود بردارد. به همین دلیل، دین سکولاریسم در قرن 19 میلادی به دلایل مختلف و بدون واکنش جدی مردمی، چهره ی واقعی خود را نشان داد و ما شاهد پیدایش کشورهای زیادی به سبک فرانسه و حتی پیدایش احزاب و کشورهائی آتئیست و کمونیست بوده ایم، که آخرین مرحله ی تکاملی دین مشرکین و سکولاریسم در جامعه ی بشری است.
مشرکین و سکولاریستها می خواهند که قوانین و برنامه های شریعتهای آسمانی را از زندگی دنیوی و اجتماعی انسانها حذف کنند، و عملاً می گویند که خدا حق ندارد در زندگی دنیوی ما دخالت کند، و می گویند اصلاً ضرورتی ندارد خدا در مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، آموزشی، خانوادگی و قوانین جزائی و مدنی و در کل، در زندگی دنیوی ما دخالت کند. و اصولاً هر چیزی که با اصول دین سکولاریسم و مشرکین سازگاری نداشته باشد باید انکار شده و کنار گذاشته شود. یعنی هر چیزی که با اصول دین سکولاریسم و مشرکین سازگاری نداشته باشد باید انکار شده و کنار گذاشته شود.
(ادامه دارد……..)