درس های مقدماتی/ درس پنجم

دشمن شناسی شرعی (2)/ احکام کلی مربوط به مشرکین(سکولاریستها)، اهل کتاب و شبه اهل کتاب

درس های مقدماتی/ درس پنجم

دشمن شناسی شرعی (2)/ احکام کلی مربوط به مشرکین(سکولاریستها)، اهل کتاب و شبه اهل کتاب

 
(6-قسمت)
 
در همین تاریخ معاصر هم نگاه کنید، می دانید از سال 1956 میلادی تاکنون هم، شعار رسمی و ملی  آمریکای سکولار، پدر فعلی مشرکین و سکولاریستهای دنیا چیست؟ «In God We Trust» یعنی: توکل ما به خداست. شعاری که در مقابله با شوروی سوسیالیستی، کمونیست ها و آتئیست های آنجا و بعد از جنگ جهانی سکولاریستها و شروع جنگ سرد به تصویب رسید. همه ی ما می دانیم که تمام شواهد نشان می دهندکه فراماسون‌های سکولار بر کاخ سفید و آمریکا حاکمیت دارند، و خدای مورد نظر آن ها هم لوسيفر “Lucifer” يا ابليس”است.
این فراماسونهای سکولار میراثدار مشرکین و سکولاریستهای تاریخ بشریت از مصر، یونان و … هستند، و معتقدند که انسان می تواند به مرتبه ی خدایی هم برسد مثل جرج واشنگتن. و به راهی که جرج واشنگتن جهت جهان تك قطبی و تک حكومتی سكولار شروع کرده، اعتماد و اطمينان دارند، و خودشان را  ادامه دهندگان اين راه شيطانی می‌دانند. اين راه، جهانی را ترسيم می کند، جهانی را نشان می کند كه شيطان و قوانین او بر آن حاكم است، و الله متعال و قوانینش در آن جایگاهی ندارند. 
بدون شک، مشرکین و سکولاریستهای عصر رسول الله صلی الله علیه وسلم بسیار ساده تر و در اعتقاداتشان به الله، بسیار شریف تر، محترمتر و نزدیکتر به الله بودند، تا سکولاریستهای پلید امروزین که در آمریکای لیبرال یا چین و کره ی شمالی سوسیالیست، و نوچه های نجسشان در سرزمینهای مسلمان نشین خودشان را نشان داده اند. 
مشرکین و سکولاریستهای قریش به اندازه ای به الله احترام می گذاشتند که خودشان را لایق او نمی دانستند که مستقیماً با او صحبت کنند؛ برای همین، بتها و اولیا را شفیع و نزدیک کننده ی خود به الله می دانستند:
  1. وَ يَعْبُدُونَ مِنْ دُونِ اللَّهِ ما لايَضُرُّهُمْ وَ لايَنْفَعُهُمْ وَ يَقُولُونَ هؤُلاءِ شُفَعاؤُنا عِنْدَ اللَّهِ (یونس/18)،‏ اينان غير از خدا، چيزهایی را می ‌پرستند كه نه بديشان زيان می‌رسانند و نه سودی عایدشان می سازند، و می گويند: اينها ميانجی ها و شفعای ما در نزد خدا هستند.‏
  2. اَلَا لِلَّهِ الدِّینُ الْخَالِصُ وَالَّذِینَ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ اَوْلِیَاء مَا نَعْبُدُهُمْ اِلَّا لِیُقَرِّبُونَا اِلَی اللَّهِ زُلْفَی ‏(زمر/3)، آگاه باشید! تنها طاعت و عبادت خالصانه (دین) برای خدا است و بس. دین تهنا از آن خداست و بس. و كسانی كه جز خدا سرپرستان و ياوران ديگری را انتخاب می کنند (می‌گويند:) ما آنان را پرستش نمی‌كنيم مگر بدان خاطر كه ما را به خداوند نزديك گردانند. این موقف و واکنش سکولاریست های زمان رسول الله صلی الله علیه و سلم به الله بوده است.
با این وجود، الله متعال چنین ایمانی به خودش را، که در ضمن آن، الله را خالق، مالک، مدبّر، رازق، و ربّ خودشان وآسمانها، زمین، خورشید، ماه وستارگان، نازل کننده ی باران، رزق دهنده، میراننده و اداره کننده ی جهان می دانستند و مراسمی چون طواف، حج، قربانی، غسل و … را همراه با خرافاتی انجام می دادند از آن هانمی پذیرد. چرا؟ چون از همین الله حرف شنوی نداشتند و دستورات و قوانینش را اجرا نمی کردند. «مَا قَدَرُواْ ٱللَّهَ حَقَّ قَدۡرِهِۦ» (حج/٧٤) «آنان، خدا را چنان که باید نشناخته‏اند». قدر آن را ندانستند.
(ادامه دارد……)
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *