درس های مقدماتی/ درس پنجم

دشمن شناسی شرعی (2)/ احکام کلی مربوط به مشرکین(سکولاریستها)، اهل کتاب و شبه اهل کتاب

درس های مقدماتی/ درس پنجم

دشمن شناسی شرعی (2)/ احکام کلی مربوط به مشرکین(سکولاریستها)، اهل کتاب و شبه اهل کتاب

(14-قسمت)

این ها چهار تصویری بود که من آورده ام تصاویر وحشتناک دیگری در قرآن است که می توانید مراجعه کنید. بله، قسم می خورند که مشرک نیستند، بعد که دیدند قسمهای دروغینشان فایده ای نداردشروع می کنند به دشنام دادن، فوش دادن و لعنت کردن همدیگر، و بعد طرفداران و پیروان از الله می خواهند دوبرابر عذاب به رهبرانشان بچشاند، و در نهایت آن ها را مسخره می کنند و می گویند حالا بگویید همان کسانی را که برای الله در قانون گذاری و احکامش شریک کرده بودید بیایند و شما را نجات دهند.

بله،باید بگویند سکولاریستهای امروزین که کسانی چون توماس آکویناس، راجر بیکن، دانتی، پترارک، ماکیاولی، مونتنی، فرانسیس بیکن، رنه دکارت، جان لاک، داروین، آگوست کنت، نیوباخ، کارل مارکس، فروید، ژان پل سارتر و … را به عنوان خدایان قانون گذار و شریک الله در قانونگذاری قرار داده اند به دادشان برسند. البته، سکولاریستهای نجس و پلید محلی ما باید از پیروان این ها شاگردان همین خدایان بزرگشان نوچه های این ها چون قاضی محمد، قاسملو، اوجالان، مهتدی، بارزانی، طالبانی و دیگران بخواهند که به دادشان برسند، چون اکثراین ها قانونگذاران اصلی را که به جای الله برایشان قانون تراشیده اند نمی شناسند، فقط همین نوچه هایشان را می شناسند که قوانین آن ها را به زبان محلی به آن ها گفته اند و قوانین آن ها را بومی و محلی کرده اند.

مشرکین نجس و سکولاریستهای پلید کسانی هستند که «أُولَئِکَ یَدْعُونَ إِلَى النَّارِ». آنان به سوی آتش(دوزخ) دعوت می‌كنند. برای همین است که باید از آن ها برائت و بیزاری و کناره گیری شود و به آن ها زن داده نشود و متناسب با قدرت حکومتی مسلمین باید با آن ها وارد جنگ مسلحانه شد.

  • جامعه ی کفار اهل کتاب  

به دنبال مشرکین و سکولاریستهای کافر که الله متعال آن ها را نجس معرفی می کند، دسته هایی دیگر از اهل کتاب هستند که به صفات و بخشهایی از ویژگیهای مشرکین و سکولاریستها آلوده شده اند.

اصطلاح اهل کتاب، 31 بار در قرآن آمده و در بسیارى از موارد درمقابل «مشرکان‏» ذکر شده اند، و در موارد بسیارى با فرق گذاشتن و تمایز آشکار میان آن ها، احکام این دو گروه را از هم تفکیک کرده است. در آیات اولیه که درمورد تمایز آن ها با مشرکین ذکر کردیم و آیات مشابه می توانیم این تمایز و فرق را مشاهده کنیم. به عنوان مثال، این جدایی و تفکیک را به روشنی مى ‏توان در آیات اولیه ی سوره ی توبه دید. چون، پس از آنکه خداوند در 28 آیه ی ‏اول این سوره به بیان احکام مشرکان نجس و سکولاریستهای پلید در مراحلی از قدرت گیری دولت و حکومت اسلامی اشاره می کند، به دنبال آن حکم ویژه ی اهل کتاب را بیان می کند که تمایز اساسی میان این دو حکم وجود دارد. در همین سوره به راحتی می توانید این تمایز را ببینید.

جامعه ی کفار اهل کتاب، مسلمینی بودند که به هر میزان که به دین سکولاریسم نزدیک شدند و به احکام و قوانین آن تکیه کردند، به همان اندازه قوانینی از شریعت الله را پنهان کرده و قوانین جدید را جایگزین آن نمودند، تا اینکه  کار به جایی رسید که عده ای از آن ها در دین سکولاریسم خالص شدند و با جدا کردن صف خود از اهل کتاب، «مشرک»(سکولار) شدند. اما، اکثریت آن هامخلوطی از شریعت آسمانی و دین سکولاریسم راپذیرفتند و با پوشاندن قوانین شریعت الله، و با ایمان به طاغوتهایی، یکی یا چند تا از ویژگیهای خاص الله را پوشاندند، و جزو کفار (یعنی پوشانندگان قانون شریعت الله) قرار گرفتند.

این دسته از کفار با آنکه دچار شرکهائی شده اند، اما الله متعال تحت عنوان یهود، نصارا، مجوس و صابئی از آن ها یاد می کند نه تحت عنوان مشرکین( یا سکولاریستها). این نکته ای است بسیار حساس و ضروری که عده ای از مسلمین در دیپلماسی خود با جهان خارج یا آن را در نظر نمی گیرند، یا به شیوه ای آشفته و آلوده آن را بیان می کنند به نحوی که باعث آلودگیهای رفتاری با دیگران هم می شود.

الله متعال همچنانکه اینها را در کلامش از مشرکین نجس در دنیا و قیامت فرق گذاشته، در احکامشان هم فرق گذاشته و احکامشان یکسان نیستند، و برای هر کافری یک حکمی برای دنیایشان تعیین کرده است.

(ادامه دارد……)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *