دشمن شناسی شرعی (3)/ شناسائی اجمالی و روش برخورد با کفار پنهان داخلی یا منافقین و سکولارزده ها
درس های مقدماتی/ درس پنجم
دشمن شناسی شرعی (3)/ شناسائی اجمالی و روش برخورد با کفار پنهان داخلی یا منافقین و سکولارزده ها
(15- قسمت)
صفات و ویژگی های منافقین یا سکولارزده ها:
- آنچه که الله فرو فرستاده را دوست ندارند: «ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ كَرِهُوا مَا أَنْزَلَ اللَّهُ فَأَحْبَطَ أَعْمَالَهُمْ» (محمد/9)، اين بدان خاطر است كه چيزی را كه خداوند فرو فرستاده است دوست نمیدارند، و لذا خدا كارهای (نيك) ايشان را هم باطل و بی سود میگرداند.
برای سکولار و سکولارزده امر عادی است که از قانون شریعت الله خوشش نیاید. برای همین است که همیشه سعی می کنند از قرآن، مفاهیم و احکام شریعت فاصله بگیرند و چیزهای دیگری را جای آن بگذارند. اگر بگویید به سمت قانون شریعت الله بیایید فراری اند، اما اگر گفته شود بیایید به سمت سکولاریسم، دموکراسی، جامعه ی مدنی سکولاریستی و سایر امیال و هواهایشان سراسیمه به سوی آن میشتابند. اگر به چند سفر خارجی اروپا، استرالیا، آمریکا، روسیه و غیره جهت تفریح و خوش گذرانی بروی به تو تبریک می گویند و خوشحال هستند و تو را باکلاس می دانند، اما اگر به یک سفر حج یا عمره بروی صدایشان بلند می شود که این پول را به نیازمندان و محتاجان می دادی بهتر بود و به هر شیوه ای ناراحتی خودشان را اعلام می کنند و صدها درد جامعه را بیان می کنند که بایستی با پول این حج یا عمره درمان می شد.
- حکم خدا و رسول الله صلی الله علیه و سلم را نمی پذیرند: «وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ تَعَالَوْا إِلَى مَا أَنْزَلَ اللَّهُ وَإِلَى الرَّسُولِ رَأَیْتَ الْمُنَافِقِینَ یَصُدُّونَ عَنْکَ صُدُودًا» )نساء/۶۱)، و هنگامى که به آن ها گفته مى شود به سوى آنچه خدا نازل کرده و به سوى پیامبر بیایید، منافقین را مى بینى که از قبول دعوت تو اعراض و سرپیچی مى کنند.
سکولارزده ها تا آنجا که می توانستند از قانون شریعت الله رویگردانی می کردند. مشخص بود در آن زمان احکام حکومتی بسیار محدود و ساده بودند و سایر امور مربوط به زندگی مثل: چگونگی تربیت فرزندان، روش برخورد با همسر، روش برخورد با پدر و مادر و برادر و غیره را شخص می توانست با حکمی غیر از حکم الله انجام بدهد. آن ها در هر مسأله ای که می توانستند از زیر قانون حکومتی شریعت الله خارج شوند سعی می کردند از قوانین دین سکولاریسم پیروی کنند، مثل همین الان. سکولارزده ها در مسائل تربیتی، خانوادگی، اقتصاد شخصی، ورزشی، فرهنگی، اجتماعی و تقریباً هر چیزی که بدانند می توانند بر خلاف شریعت الله آن را انجام دهند، دریغ نمی کنند و همان برنامه ها و قوانین سکولاریستی را در زندگی پیاده می کنند، حتی ظاهرشان را هم شبیه سکولاریست ها می کنند چه رسد به این که برنامه ی زندگی شان را شبیه سکولاریست ها کنند.
- جزو حزب شیطان و طرفدار مشرکین و سکولاریست ها هستند. می دانیم که دین سکولاریسم از تولیدات شیطان است[1] و پیروان شیطان به هر شیوه ای که شده به سکولاریسم متصل می شوند. عبدالله بن ابی، هم در آن زمان به جای ایجاد اتحاد با یهودیان مدینه یا نصرانی های نجران و غیره با سکولاریست های قریش ارتباط برقرار می کرد و طرح های مشترکی را با آن ها می ریخت، چون این ها هم فکرها و هم کیش هایش بودند: «اسْتَحْوَذَ عَلَیْهِمُ الشَّیْطَانُ فَأَنسَاهُمْ ذِکْرَ اللَّهِ أُوْلَئِکَ حِزْبُ الشَّیْطَانِ أَلَا إِنَّ حِزْبَ الشَّیْطَانِ هُمُ الْخَاسِرُونَ» (مجادله/19)، شیطان بر آنان چیره گشته و یاد خدا را از خاطرشان برده است. اینان حزب شیطان هستند. آگاه باشید! قطعاً حزب شیطان زیان کار و زیانبارند .
در این صورت، منافقین جزو دارودسته ی پیروان دین سکولاریسم هستند و از حزب شیطان و پیروان شیطان هستند و شیطان سعی می کند با برپا ساختن جنگ روانی و بزرگ نمائی دوستانش باعث ایجاد ترس در میان مسلمین شود. «إِنَّمَا ذَلِکُمُ الشَّیْطَانُ یُخَوِّفُ أَوْلِیَاءهُ فَلاَ تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِن کُنتُم مُّؤْمِنِینَ» (آل عمران/175)، این تنها شیطان است که شما را از دوستان خود (با پخش شایعات و سخنان بیهوده) میترساند، پس از آنان مترسید و از من بترسید اگر مؤمن هستید. پس سومین ویژگی آن ها این است که به هر شیوه ای خود را به دارودسته ی شیطان نزدیک می کنند، هر کدام به یک اندازه ای، تا این که مثل بعضی ها خالص شوند مثل یزیدی ها و علی اللهی ها در شیطان پرستی یا مثل همین سکولاریست ها که قوانین خود را مستقیم از آن ها می گیرند، یا نه، بعضی از صفاتی که حزب شیطان دارند را به خود می گیرند.
(ادامه دارد…….)
[1] در درس های قبلی این مطلب را به خوبی روشن کردیم