شیخ ابوحمزه المهاجر هورامی:درس های مقدماتی/ درس پنجم

دشمن شناسی شرعی (3)/ شناسائی اجمالی و روش برخورد با کفار پنهان داخلی یا منافقین و سکولارزده ها 

درس های مقدماتی/ درس پنجم

دشمن شناسی شرعی (3)/ شناسائی اجمالی و روش برخورد با کفار پنهان داخلی یا منافقین و سکولارزده ها 

(69- قسمت)

الله متعال حکمت این بازداشتن و دور کردن را بیان می کند و می فرماید: «‏لَوْ خَرَجُوا فِيكُمْ مَا زَادُوكُمْ إِلَّا خَبَالًا وَلَأَوْضَعُوا خِلَالَكُمْ يَبْغُونَكُمُ الْفِتْنَةَ وَفِيكُمْ سَمَّاعُونَ لَهُمْ وَاللَّهُ عَلِيمٌ بِالظَّالِمِينَ»‏ (توبه/47)، اگر آنان همراه شما (برای جهاد) بیرون می‌آمدند، چیزی جز شر و فساد بر شما نمی‌افزودند (یعنی شر و فساد به پا می کردند)، و به سرعت در میان شما حرکت می‌کردند و مشغول آشفتن، گول‌زدن و برگرداندنتان می‌شدند (بین شما فتنه ایجاد می کردند). در میانتان هم کسانی هستند که سخن ایشان را می شنوند (و دعوت تفرقه‌آمیز و فتنه‌برانگیز ایشان را بپذیرند و از آن ها حرف شنوی دارند) خداوند ستمگران را خوب می‌شناسد.

‏در درس قبلی مان عرض کردیم که الله تعالی مشرکین و سکولاریست ها را «نجس» نامیده و این کلمه را در مورد کفار اهل کتاب و شبه اهل کتاب به کار نبرده است. این خیلی مهم است. مشرکین و سکولاریست ها را نجس دانسته نه اهل کتاب و شبه اهل کتاب را و برای همین قوانین آن ها هم با یکدیگر فرق می کرد. در اینجا، الله تعالی از کلمه ی «رِجْسٌ» برای کفار پنهان داخلی استفاده کرده است. برای سکولاریست ها از کلمه ی «نجس» استفاده کرده برای سکولارزده ها از کلمه ی «رجس» که باز برای کفار اهل کتاب و شبه اهل کتاب هم از کلمه ی «رجس» استفاده نکرده است. این هم باز دلیل دیگری است که منبع عقیدتی و منهجی کفار پنهان اهل کتاب با سکولاریست ها و مشرکین یکی است: «سَیَحْلِفُونَ بِاللّهِ لَکُمْ إِذَا انقَلَبْتُمْ إِلَیْهِمْ لِتُعْرِضُواْ عَنْهُمْ فَأَعْرِضُواْ عَنْهُمْ إِنَّهُمْ رِجْسٌ وَمَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ جَزَاء بِمَا کَانُواْ یَکْسِبُونَ» ‏(توبه/95)، هنگامی که به سوی آنان بازگردید، برای شما به خدا سوگند خواهند خورد (که معذرت هایشان راست و درست است) تا از آنان صرف نظر کنید. از ایشان دوری گزینید، بی گمان آنان پلید و قذر هستند و به کیفر کارهائی که می‌کنند جایگاهشان دوزخ و جهنم است «وَمَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ جَزَاء بِمَا کَانُواْ یَکْسِبُونَ». مهم این است که الله تعالی آن ها را در اینجا رجس معرفی کرده و می گوید: إِنَّهُمْ رِجْسٌ. سکولارزده ها را رجس معرفی می کند.

الله تعالی کفار پنهانی و سکولارزده ها را در ردیف اعمال پلیدی چون شراب خواری، قماربازی، قربانی برای بت ها، تیر و ورق های بخت آزمائی و غیب گوئی قرار می دهد در جای دیگر هم مثل آن ها را گوشت خوک می داند و همه ی این ها را «رِجْسٌ» و نتیجه ی فعالیت های شیطان معرفی می کند و می فرماید: ‏«یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ إِنَّمَا الْخَمْرُ وَالْمَیْسِرُ وَالأَنصَابُ وَالأَزْلاَمُ رِجْسٌ مِّنْ عَمَلِ الشَّیْطَانِ فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ» ‏(مائده/90)، ‏ای مؤمنین! می خوارگی، شراب خواری، قماربازی و بتان (سنگی که در کنار آن ها قربانی می‌کردند) و تیرها (بخت‌آزمائی و غیب گوئی، همه ی این ها) پلید هستند و ناشی از عمل شیطان می‌باشند (نتیجه ی فعالیت های شیطان است). پس از (این کارهای) پلید دوری کنید تا این که رستگار شوید «فَاجْتَنِبُوهُ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ». ‏

این اعمال را «رِجْس» معرفی می کند همچنان که گوشت خوک را هم «رِجْس» معرفی می کند: «أَوْ لَحْمَ خِنْزِيرٍ فَإِنَّهُ رِجْسٌ» (انعام/145).

مسلمین چگونه از قماربازها، مشروب خوارها، بت پرست ها و گوشت خوک خودشان و فرزندانشان را محافظت می کنند، یک مسلمان چگونه از قمارباز، مشروب خوار، بت پرست و گوشت خوک خودش، فرزندان، اهل بیت و کسانی که تحت سرپرستی او هستند و دوستانش را از آن ها محافظت می کند، و نسبت به آن ها احتیاط می نماید و هوشیاری خودش را از دست نمی دهد، به همین شیوه هم باید از دارودسته ی سکولارزده ها حذر داشته باشد. و احتیاط خود را از دست ندهد چون همه مثل هم رجس، پلید و قذر هستند.

یکی دیگر از اعمال پلید سکولارزده ها مراکز فکری و فرهنگی آن هاست مثل مسجد ضرار در عصر رسول الله صلی الله علیه و سلم، که امروزه غیر از مسجد در قالب انجمن ها، گروه ها، احزاب، کانال ها و بخصوص در قالب شبکه های ماهواره ای خودشان را نشان داده اند.

(ادامه دارد…….)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *