جنگ ترکیبی نجدیت را جدی بگیریم

جنگ ترکیبی نجدیت را جدی بگیریم

به قلم: کیوان مریوانی

اگر به جنبشهای جهادی معاصر نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که غیر از جنگ مسلحانه ای که در برابر آنها در جریان بوده جنگ نرم و تبلیغی هم با شدت بیشتری ادامه داشته است.

❎یکی از خطرناکترین ترکیبات بومی جنگ مسلحانه و روانی بر علیه مجاهدین شریعت گرا که از سوی کفار سکولار جهانی و طاغوتهای محلی مورد استفاده قرار گرفته اند متحجرین و التقاطی های سکولار زده و لیبرال بوده اند.  سید قطب رحمه الله از عنوان اسلام آمریکائی برای این دسته استفاده کرده است.

کفار سکولار جهانی از هر دو شاخه ی اسلام آمریکائی به عنوان یک ابزار سود برده اند :

–           گاه در سرزمینهائی که وجود دارند به آنها کمکهای غیر قابل انکاری می کنند.

–           گاه در سرزمینهائی که جایگاهی در میان مسلمین ندارند (مثل افغانستان) آنها را با در اختیار قرار دادن منابر مساجد و شبکه های مختلف ماهواره ای و مناصب حکومتی و…به وجود می آورند.

📌هر کدام از این دو شاخه که از کنترل مستقیم کفار سکولار جهانی و طاغوتهای محلی خارج شده اند با افکاری که به آنها تزریق شده است باز به صورت غیر مستقیم طبق نقشه های دشمنان و در مسیر ضربه زدن به منافع مسلمین حرکت می کنند، به گونه ای که اگر کسی واقعیت اینها را نداند واقعاً خیال می کند که مثل دسته ی اول، مزدور و دست پرورده ی دشمنان هستند.

💥این دسته ی دوم – مثل نجدیت – زمانی که صاحب قدرت نظامی می گردد سخت ترین جنگ ترکیبی روانی و مسلحانه را بر مسلمین شریعت گرای غیر هم فکر خود تحمیل می کنند و در هر جا دارای نفوذ شده اند – مثل چچن، سوریه، عراق، لیبی و…-  باعث تفرق و جنگ داخلی و در نهایت باعث نابودی جهاد مسلمین و قدرت گیری کفار سکولار جهانی و طاغوتهای محلی بر آن سرزمین شده اند .

❇️نکته ی خیلی مهمی که در مورد نجدیت باید گفته شود اینکه هرگز با سایر مسلمین به صورت منهجی و عقیدتی متحد نخواهند شد، بلکه تنها در زمان ضعف و با سرپوش گذاشتن بر پاره ای از عقاید خود و در قالب تقیه اتحادی شکننده تشکیل می دهند که به محض کوچکترین روزنه ای از قدرتی که به دست آورده اند با شدت بخشیدن به جنگ ترکیبی و بومی شده ی خود مسیر تفرق و جنگ داخلی را انتخاب خواهند کرد.

این آن چیزی است که ما در عراق و سوریه و افغانستان و یمن و سایر سرزمینهای اسلامی در همین یک دهه ی گذشته تجربه کرده ایم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *